Női dolgokban segítek.
A férfiak is női dolgok.

Női dolgokban segítek.
A férfiak is női dolgok.

Női dolgokban segítek.
A férfiak is női dolgok.

Fülakupunktúra az egészség helyreállításáért

A fülben lévő pontok megszúrásával reflexhatást válthatunk ki, melynek során segítjük a szervezet öngyógyító munkáját, az egészség helyreállítását. A fülakupunktúra kezelés önmagában is alkalmazható, de más szelíd, alternatív módszerekkel összevonva megsokszorozhatjuk a hatását.

• A természetes gyógymódokat kedvelőknek javasoljuk.

• Szinte bárkinél alkalmazható néhány ellenjavallat kivételével, mint a külső fül sérülése, súlyos orvosi ellátást igénylő esetek (szívroham, agyvérzés, súlyos fertőző betegség gyanúja, magas láz, erős félelem a tűtől, stb.).

Hogyan gyógyít?

Testünk minden szerve összeköttetésben van a külső fül különböző pontjaival, mégpedig az energiapályák segítségével. A megfelelő pontok megszúrásával érünk el hatást a szervekben.

Egy-egy tű körülbelül 45 percig van a fülben. Körülbelül a 20. percnél érjük el a hatás maximumát.

Alkalmazhatunk tartós tűt vagy mustármagot is, amelyek kb. 1 hétig maradnak a fülben pici testszínű ragtapasszal rögzítve.

Mire jó?

A méregtelenítést meggyorsítja, a stresszkezelést segíti, a fogyókúrát megkönnyíti, a függőségekről való leszokásban támaszt nyújt. Kiváló segítség, ha az energiaáramlás akadályozott vagy éppen a túlságosan is elszaladó energiák esetén. Fontos segítség lehet a szorongásos, feszült állapotokban.

Ajánlott még: