Női dolgokban segítek.
A férfiak is női dolgok.

Női dolgokban segítek.
A férfiak is női dolgok.

Női dolgokban segítek.
A férfiak is női dolgok.

Nők

Hallott már az ösztrogén dominanciáról?

Főbb tünetek:

Van megoldás, konzultáljunk!

Az ösztrogén dominancia az az állapot a női szervezetben, amikor túl sok az ösztrogén a progeszteronhoz képest.

Tehát, a 2 fő hormonuk között felborul az egyensúly. Így a túltengő, ellensúlyozhatatlan ösztrogén kóros folyamatokat indít be a szervezetünkben.

Bővebben: www.progeszteron.hu

Férfiak

Progeszteron hiány-kevesebb tesztoszteron?

Főbb tünetek:

 • Indokolatlan kóros túlsúly
 • epehólyag problémák
 • csökkent libidó
 • idegesség és alvászavarok
 • kóros "mellnövekedés"
 • prosztata megnagyobbodás
 • vizelési rendellenesség

Van megoldás, konzultáljunk!

A férfiaknál a hormonegyensúly a tesztoszteron, az ösztogén és a progeszteron hormonok harmóniáját feltételezi.

Részletesen: www.progeszteron.hu

Hogyan tudunk segíteni?

A felsorolt tüneteken és betegségeken úgy lehet valóban segíteni, ha arra törekszünk, hogy megszüntessük a betegség kialakulásának okát.

Mivel a betegség táptalaja az ellensúlyozatlan és túltengő ösztrogén, ezért meg kell szüntetnünk az ösztrogén-dominanciát, azaz ellensúlyoznunk kell azt progeszteronnal. Az ösztrogén komoly mennyiségben képes tározódni a zsírsejtjeinkben, ezért csak úgy “kiüríteni” sajnos nem tudjuk a fölösleget, hanem a szervezet progeszteron szintjét kell növelni, mely képes lesz ellensúlyozni az ösztrogént.

Erre a célra viszont csak és kizárólag természetes (természet-azonos) progeszteron hatóanyagot szabad alkalmazni, amely molekula szerkezete teljesen megegyezik a saját petefészkünk által termelt progeszteronéval.

Figyelem: az erre a célra szintetikus progesztinek az alkalmazása nem ugyanaz, sőt veszélyes is lehet!

A progeszteron szint helyreállításával elérjük azt, hogy a mérleg nyelve fokozatosan visszabillenjen, azaz az egyensúly újra helyreálljon.

Onnantól, hogy az egyensúly helyreállt, az ösztrogén-dominancia által előidézett tünetek és betegségek fokozatosan elkezdenek enyhülni, visszahúzódni, majd elmúlni, hiszen nincs többé táptalajuk.

 1. Miért segít?: mert a benne lévő természetes progeszteron kompenzálja a kialakult ösztrogén dominanciát, ezáltal helyreállítja az egyensúlyt és így enyhíti és szünteti meg az ösztrogén dominanciás tüneteket és szindrómákat.
 2. Miért krém?: mert a szájon át bevett progeszteron (tabletták) akár 90%-a elvész az emésztőrendszer és a máj munkája révén. Így annyival több hatóanyagot kell bejuttatni, ami pedig mérgezi a májat és mellékhatásokat okozhat. A transz-dermális, azaz krém formátummal szinte 100% jut a véráramba és a sejtekbe rendkívül gyorsan és hatékonyan.
 3. Miért természetes?: mivel egy a természetben előforduló növény, a mexikói vad yamsz gyökér állítja elő. Ebből a gyökérből vonjuk ki a hatóanyagot és így kerül a krémbe. Teljesen természetazonos, a hatóanyag molekulaszerkezete egy az egyben megegyezik a mi petefészkünk által termelt progeszteronéval. Ezért nincsenek mellékhatásai és nem lehet túladagolni. Ezen kívül parabén tartósítószertől és szintetikus gyógyszerektől mentes.
 4. Kinek segit?: mindenkinek, akinek ösztrogén dominanciából eredő problémái vannak, kortól függetlenül
 5. Hogyan kell használni?: Menstruáció és tünet függő, hogy kinek pontosan milyen mennyiségben ajánlott használni. Kérje ki tanácsadója véleményét!